Onze Dienstverlening

TACTVOL Zorg staat 24 uur 7 dagen per week voor u klaar om u te ontzorgen in uw personele uitdagingen.

 

Wij vangen uw piekbelastingen en tekorten op

Hiervoor leveren wij flexibele krachten waardoor u uw vaste medewerkers niet hoeft te overbelasten of zaken hoeft te doen met zzp’ers individueel. Wij doen dit voor u.

 

Wij nemen uw opdracht aan

Wij nemen uw opdracht aan en zetten deze als (sub)opdracht(en) uit binnen ons medewerkersbestand. Hierbij handelen wij adequaat om de juiste zorgprofessional zo snel mogelijk voor u beschikbaar te stellen. Dit doen wij door uit ons medewerkersbestand te putten en/of door actief op zoek te gaan. Doordat wij zelf jarenlang als zorgprofessional hebben gewerkt, hebben wij een groot netwerk opgebouwd.

 

Waarom kiest u voor ons?

Wij staan voor kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht. Bij ons zijn medewerkers geen nummertje. Wij weten wat hun behoeftes zijn en spelen hierop in. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de werkzaamheden snel eigen zijn om zo een prettige en effectieve samenwerking te bevorderen. Met de juiste aandacht en begeleiding werken we samen naar het beste resultaat.

 

De medewerker in zijn kracht, de juiste zorg voor de cliënt en een tevreden opdrachtgever!

Op structurele basis evalueren wij onze dienstverlening en de prestaties en ontwikkelingen van onze zorgprofessionals om te kijken wat goed gaat en wat beter kan.

 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Onze zorgprofessionals hebben kennis van en ervaring met de volgende zorggebieden:
Residentieel

Residentieel

TACTVOL Zorg levert zorgprofessionals
voor de jeugdzorg, ouderenzorg,
gehandicaptenzorg, verslavingszorg en psychiatrie.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het leveren van goed opgeleide professionals met ervaring in open- en gesloten setting, voor groeps- en één op één begeleiding, op en voor korte- en lange termijn.

Ambulant

Ambulant

TACTVOL Zorg is 24/7 bereikbaar voor het leveren van goed opgeleide professionals, voor groeps- en één op één begeleiding, met ervaring in de ambulante zorg.

Daarbij kunt u denken aan gezinscoach, buurtcoach, wijkverpleegkundige en maatschappelijk werker.

Speciaal Onderwijs

Speciaal Onderwijs

TACTVOL Zorg levert zorgprofessionals voor het speciaal onderwijs die naast de kennis en ervaring als docent ook over pedagogische competenties beschikken.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het leveren van goed opgeleide professionals voor het speciaal onderwijs, op en voor korte- en lange termijn.

Kennismaken?

 

Deel deze site met anderen
24/7
error: Content is protected !!