Wij maken zorg
persoonlijk

Wil je weten hoe wij dit op onze unieke wijze doen?

Dit is tactvol zorg

Tactvol zorg is een bemiddelingsbureau met jaren ervaring in de zorg- en welzijnssector. Wij hebben zelf op de werkvloer gestaan dan wel leidinggegeven binnen verschillende zorginstellingen door heel Nederland. Hierdoor weten wij als geen ander wat er speelt in de zorg en op de werkvloer.

Ons denken, voelen en doen, ademt tactvol. We willen mensen écht helpen. Wij geloven dat wie goed doet, ook goed ontmoet. Tactvol is rekening houden met elkaar. Wat doet iets met jezelf en de ander? Wat straal je uit? Kracht vinden door jezelf kwetsbaar op te stellen, een band op te bouwen en deze te koesteren. Dat ligt aan de basis van alles wat we doen.

Onze kernwaarden

Wij staan voor kwaliteit leveren met zorg voor- en nadruk op persoonlijke aandacht.

Aandacht

Door oprecht en met aandacht te luisteren, voel jij je gehoord en spelen we in op jouw behoeften.

Persoonlijk

Wij hebben oog voor onze partners. Hierdoor is ons contact persoonlijk.

Kwaliteit

Door deze persoonlijke aandacht maken wij de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever.

Onze Zorggebieden

Gehandicaptenzorg

Geestelijke gezondheidszorg

Jeugdzorg

Ouderenzorg

Verpleegzorg

Verslavingszorg

Psychiatrie

High/very Intensive Care

Crisisinterventieteams

Speciaal Onderwijs

Onze passie

Goede zorg leveren. Aandacht voor iedereen maakt dit mogelijk!

Dit vinden onze Partners

Wij vertellen graag over wat we doen, maar wat wordt er over ons verteld?

"De samenwerking met Tactvol ervaar ik als erg goed. Zij zijn een betrouwbare opdrachtgever die ook inhoudelijk meedenkt wat bij mij past. Door de deskundigheid van Tactvol in de aanpak van diverse doelgroepen is overleggen met Tactvol zeer prettig. Ik heb het naar mijn zin en werk graag voor ze. Dank je wel Tactvol!"

Marlon Veeris

Begeleider

"Tactvol zorg doet haar naam eer aan! Ze kijken zowel naar je expertise als naar de gebieden waarin jij jezelf wil profileren. Doordat maatwerk, persoonlijke aandacht en kwaliteit voor zowel mij als dit bureau centraal staan, kunnen wij samen garanderen dat onze zorgvragers zich geen nummertje voelen!"

Siham Boutkabout

VIG, Verpleegkundige i.o.

"Met een goed gevoel van voldoening in mijn eigen leven, ga ik er op uit om mijn werk met liefde te doen. Met tactvolle zorg werken voelt goed. Je bent nooit alleen. Ze zijn zeer betrokken en 24/7 bereikbaar. Tactvolzorg is een mensenmens. Je krijgt de juiste diensten aangeboden die aansluiten op je profiel en dat is fijn."

Furgell Pansa

Begeleider

"Een hecht en gepassioneerd team, duidelijke communicatie en een evenwichtig werkrooster door een effectieve planning. Daarnaast wordt er meegedacht hoe je je als persoon en professional verder kunt ontwikkelen. tactvol zorg.. deskundig, tactisch en daadkrachtig. Een bureau wat ik een ieder echt zou aanraden!"

Faysal Aïch

Begeleider

"Ik werk als verzorgende IG. Daarnaast heb ik mijzelf gespecialiseerd op het gebied van financiën en coach ik vooral jonge ondernemers op dit gebied. Bij tactvol zorg voel ik me geen nummertje. Ik voel me gezien en serieus genomen. Door de open feedback cultuur voel ik me gesteund!"

Yalda Qadiri

VIG, Financeel coach

Dit vinden onze Partners

Wij vertellen graag over wat we doen, maar wat wordt er over ons verteld?

"Als verpleegkundige werk ik samen met tactvol zorg. De lijnen zijn erg kort en de communicatie is erg transparant. Ze zijn 24/7 bereikbaar en ze staan niet alleen voor je klaar als je ze nodig hebt. Ze denken ook met je mee naar mogelijkheden waardoor je meer uit je zelf kunt halen. Hierdoor is het een fijne samenwerking."

Safouane Asoud

Verpleegkundige

"Tactvol zorg geeft net dat stukje extra! In het begin kreeg ik al het gevoel dat ik bij hun geen nummertje ben. In het kennismakingsgesprek kreeg ik ook de ruimte om aan te geven wat ik zelf nog wilde leren en dat ik daar bij hen ook de ruimte en coaching in kon krijgen. Toen ik ziek was kreeg ik een kaartje van ze."

Romy Hijnen

Begeleider

"Doordat de collega’s bij tactvol zorg zelf in de zorg hebben gewerkt, weten ze waar je het over hebt. Dit maakt het sparren over situaties waar je tijdens je dienst tegenaan loopt erg prettig. Ze ondersteunen je waar nodig is en geven je ruimte om jezelf te ontwikkelen. Hierdoor werk je samen aan het bieden van goede zorg"

Dorien Hansen

Zorgcoördinator LVB

Ons laatste Nieuws

Broodfonds

Welke uitkomst biedt het Broodfonds voor ondernemers?

Lees meer

Nieuwe huisstijl

Naast onze nieuwe website volgt er een nieuwe huisstijl. Vandaag presenteren we ons logo!

Lees meer

Week van het geld

We interviewden Yalda Qadiri over haar Financial Acadamy.

Lees meer

Ons laatste Nieuws

Week van het geld

We interviewden Yalda Qadiri over haar Financial Acadamy.

Lees meer

Broodfonds

Welke uitkomst biedt het Broodfonds voor ondernemers?

Lees meer

Nieuwe huisstijl

Naast onze nieuwe website volgt er een nieuwe huisstijl. Vandaag presenteren we ons logo!

Lees meer

Direct inzet nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Bel ons direct: 036 848 6331

Volg jij ons al?