Werken bij tactvol

tactvol zorg is een bemiddelingsbureau met jaren ervaring in de zorg- en welzijnssector. Hierdoor weten wij als geen ander wat er speelt in de zorg en op de werkvloer.

Jouw opdrachten, onze zorg

Wij geloven dat we samen kwaliteit van zorg kunnen bieden, wanneer jij onbezorgd je werk kunt doen. We onderhouden nauw contact met onze opdrachtgevers om jouw aansluiting soepel te laten verlopen. We zijn coachend aanwezig en waar nodig sturen we samen de koers bij.

Je hebt een proactieve werkhouding en bent bereid om het beste uit jezelf én de opdracht te halen. Je kunt feedback geven, maar gaat ook actief op zoek naar feedback over jouw handelen. Je voelt de behoeften van de cliënt en het team waarmee je samen werkt aan en kunt dit vertalen naar een daadkrachtige samenwerking. Door jouw ervaring zie je in iedere uitdaging kansen en mogelijkheden. Anderen helpen zit in jouw bloed.

Herken jij jezelf in bovenstaande mindset? Ben jij op zoek naar een samenwerking waarin je wordt begrepen en uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen? Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Kom dan ons team versterken!

Onze Vacatures

Wij zijn op zoek naar jou. Bij ons ben je altijd welkom om de mogelijkheden te bespreken.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Begeleider MVG gehandicaptenzorg | Groningen

Salaris volgens CAO gehandicaptenzorg; FWG40 van €2016,- tot €2546,- obv 36 uur.

Bekijk vacature

Vacature begeleider mvg Groningen, 24 tot 32 uur

Je salaris wordt ingeschaald volgens de cao gehandicaptenzorg in schaal FWG40 tussen €2016,- en €2546,- obv 36 uur. Zzp tarieven in overleg.

Wie ben jij?

Een echte Grunneger in hart en nieren of iemand die de Grunnegse mentaliteit kan waarderen. Die nuchtere, maar ook sensitieve begeleider die het werken vanuit gevoel kan samenvoegen met de methodiek Triple c. Je staat met beide benen op de grond en je kent je cliënten doordat je naar ze kijkt als mens in plaats van alleen naar de beperking. Je zoekt actief de samenwerking op, durft nieuwe dingen uit te proberen en kunt je handelen afstemmen op de begeleidingsplannen. Je hebt snel door wat er moet gebeuren en weet daar proactief op in te steken. Je bent een doorzetter die zich niet snel uit het veld laat slaan, iemand die weet dat het werken met triple C vraagt om een lange adem en ziet welke vruchten dat op termijn kan afwerpen.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde opleiding in de richting van begeleider specifieke doelgroepen, MMZ, social work of vergelijkbaar;
 • Kop d'r veur! Een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen: jou jagen ze niet snel weg!
 • Ervaring en affiniteit met de doelgroep moeilijk verstaanbaar gedrag en LVB;
 • Ervaring met het hanteren van fysieke en verbale agressie;
 • Je houdt je hoofd koel als de spanningsthermometer omhoog schiet;
 • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om door de weeks, weekenden, feestdagen ochtend- avond- en slaapdiensten te werken;
 • Bij voorkeur heb je ook kennis van- en werkervaring met Triple C.
 • Als zzp'er heb je na het behalen van je diploma ten minste twee jaar relevante werkervaring.

Valt mie nait of!

Ofwel: dit is echt geweldig!

 • Een woordje Grunnegs of de bereidheid om de Grunnegse taal en humor te leren!

Wie is onze opdrachtgever?

Specialist gehandicaptenzorg Groningen, cao gehandicaptenzorg

Onze opdrachtgever is landelijk specialist gehandicaptenzorg en biedt begeleiding en ondersteuning volgens triple C. De-escalerend optreden om agressief gedrag te voorkomen of snel spanningen te verlagen is alom bekend. Je werkt vanuit de methodiek Triple-C aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie, waarbij de specifieke methodiek handvaten biedt in het hanteren en de-escaleren van agressief gedrag. Teams die om deze cliënten heen staan werken intensief samen om begeleiding te bieden die aansluit bij de individuele behoefte per cliënt. Samen met de gedragsdeskundige, PB’ers en je collega’s sta je dicht bij de cliënt om een zo normaal mogelijk leven te leiden.

De cliënten hebben naast hun verstandelijke beperking vaak een sterkere verbale ontwikkeling dan hun begripsniveau. Er is sprake van bijkomende (psychiatrische) problematiek zoals een hechtingsstoornis, ASS, AD(H)D, (extreme) angsten, en automutilatie. Door hun lage emotie regulatie komt er met regelmaat agressief gedrag voor, zowel verbaal als fysiek.

Doordat de cliënten voortdurende ondertiteling nodig hebben om de wereld om zich heen te begrijpen, is het bieden van structuur, duidelijkheid en vertrouwen belangrijk. Ze hebben behoefte aan bekende vaste begeleiders en bekende invallers waar ze op kunnen bouwen en bij wie ze zich veilig voelen.

ZZP opdrachten & uitzendwerk

Tactvol zorg is actief als uitzendbureau zorg Groningen. We bieden zowel zzp opdrachten als uitzendwerk. Er is voor iedereen wel wat: werken met moeilijk verstaanbaar gedrag, ADL zorg, agressief gedrag, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, GGZ of ouderenzorg zijn voorbeelden. Als uitzendkracht zorg werk je met de doelgroep waarin jouw kwaliteiten het beste tot uiting komen. Ben jij een echte allrounder of juist een gespecialiseerd verpleegkundige of begeleider specifieke doelgroepen?

Eerlijke tarieven zzp, salariëring uitzendwerk conform cao gehandicaptenzorg

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij de planning via 036 848 6331.

Dit is jouw baan!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en beschik je over voldoende werkervaring?

Heb jij zin om aan de slag te gaan?

Sta jij sterk in je schoenen en hou je van een uitdaging?

Ben je op zoek naar een baan of opdracht voor de lange termijn? 

Ben jij geïnteresseerd om in een super leuk, professioneel en hecht team te komen werken?

Reageer dan snel!

Solliciteren kan door je CV te sturen naar vacature@tactvolzorg.nl onder vermelding van vacature begeleider MVG Groningen in de onderwerpregel, of klik direct op onderstaande knop!

Begeleider sociotherapeut TBS kliniek | Limburg

ZZP periode opdracht, tarieven zijn btw-vrij en in overleg.

Bekijk vacature

Vacature sociotherapeut begeleider niv. 4 tbs-afdeling

Locatie: Limburg | Periode opdracht voor Zzp'ers | 24 tot 36 uur per week | Duur: vanaf 6 maanden | Tarief: in overleg

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het behandelend team in de tbs kliniek. Je kunt flexibel invallen op meerdere afdelingen, maar ook worden ingezet op een vaste afdeling. De kliniek biedt behandeling voor ongeveer 150 patiënten verspreid over 13 afdelingen. Iedere patiënt krijgt een op maat gemaakt traject voor zorg en behandeling. Je werkt met mannen met een psychische kwetsbaarheid, lichtverstandelijke beperking of persoonlijkheidsproblematiek.

 • Begeleiding van tbs-patiënten met psychiatrische aandoening;
 • Samen met het team zorgen voor een optimaal behandelklimaat op de afdeling;
 • In overleg met het team en behandelaren de behandelplannen opstellen;
 • Veiligheid waarborgen op de afdeling;
 • Groepsdynamiek observeren;
 • Rapporteren over voortgang;
 • Adviseren over voortgang behandeling.

Wie ben jij?

 • Ervaren begeleider in de GGZ, forensische psychiatrie, gehandicaptenzorg of jeugdzorg;
 • Je werkt graag in teamverband in een 24 uurs rooster met vroege, late en nachtdiensten;
 • Je beschikt over een geldig BHV of bent bereid deze te behalen;
 • Je werkt resultaatgericht;
 • Je bent geschoold en ervaren in het omgaan met verbale en fysieke agressie.

Wie zijn wij?

Tactvol zorg is actief als bemiddelingsbureau zorg Nederland. We bieden zowel zzp opdrachten als uitzendwerk. Er is voor iedereen wel wat: werken met moeilijk verstaanbaar gedrag, ADL zorg, agressief gedrag, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, GGZ of ouderenzorg zijn voorbeelden. Als uitzendkracht zorg werk je met de doelgroep waarin jouw kwaliteiten het beste tot uiting komen. Ben jij een echte allrounder of juist een gespecialiseerd verpleegkundige of begeleider specifieke doelgroepen? Dit wordt allemaal besproken in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Eerlijke tarieven zzp, salariëring uitzendwerk conform cao GGZ

Wat biedt de opdrachtgever?

 • Aantrekkelijk uurtarief;
 • Mogelijkheden voor interne scholing;
 • Agressietraining gericht op de methodiek die wordt gehanteerd bij de organisatie;
 • Een gezonde werkomgeving;
 • Een informele werkomgeving waar veiligheid voorop staat;
 • Betrokken collega's en manager.

Ben jij toe aan deze nieuwe uitdaging? 

Neem contact op met onze planning via 036 848 6331 optie 1, planning voor eventuele vragen of stuur direct jouw CV naar vacature@tactvolzorg.nl onder vermelding van de vacaturetitel.

Begeleider jeugdzorg dagbehandeling 1 op 1 | Lelystad

ZZP periode opdracht, tarieven zijn btw vrij en in overleg.

Bekijk vacature

ZZP periode opdracht begeleider jeugdzorg dagbehandeling in de natuur | Lelystad

Locatie: Lelystad | Periode opdracht voor Zzp'ers | 24 tot 40uur per week | Duur: vanaf 6 maanden | Tarief: in overleg

Opdrachtgever

Opdrachtgever is is gelegen in de natuur en biedt specialistische dagbehandeling aan jeugdigen t/m 18 jaar, door middel van individuele- en groepsactiviteiten. De ondersteuning vindt plaats in de buitenlucht. Er zijn altijd andere begeleiders en jeugdigen in de buurt. Sommige activiteiten vinden plaats in groepsverband. Er wordt steeds gekeken naar speelse activiteiten waarmee de jongeren aan hun doelen kunnen werken.

Elke dag wordt er samen opgestart met het aanwezige team. Er wordt besproken welke activiteiten er worden ondernomen en er wordt gekeken waar er bv. cliënten samen activiteiten kunnen ondernemen.

Ieder kind heeft zijn/haar eigen achtergrond, problematiek en bijbehorende zorgbehoefte. De organisatie kijkt naar een match tussen kind en begeleider, zodat de begeleiding optimaal kan plaatsvinden. Binnen de afgestemde doelen uit het ondersteuningsplan, bedenk je activiteiten die hierbij aansluiten.

Zo kan je een kind met emotieregulatie problemen of een leerdoel om te leren omgaan met frustratie meenemen om met een voetbal een slalom parcours af te leggen: wat doe je als het niet lukt? Hoe ga je om met je frustratie?

De begeleidingsstijl die overkoepelend aanwezig is, is gericht op samen 100% en meeveren met de cliënt, binnen afgestemde kaders. Deze kaders kunnen reguliere afspraken van de organisatie zijn, maar ook afspraken uit het ondersteuningsplan.

Werken bij deze opdrachtgever is werken in de natuur, zomer en winter. Ze zijn op zoek naar begeleiders die sterk in hun schoenen staan, tegen een stootje kunnen en zich niet snel uit het veld laten slaan. Echte verbinders. Bij deze opdrachtgever voelen collega's als familie. Wees jezelf en je krijgt er meer dan een leuk tarief en een leuke dienst voor terug.

Ben jij een échte verbinder en werk je met passie vanuit je hart? Dan heb je kans dat jij de perfecte match bent voor deze organisatie.

Er staan regelmatig nieuwe opdrachten open op deze locatie door nieuwe aanmeldingen van jeugdigen.

Wat ga je doen?

 • Dagbehandeling jeugdzorg
 • 1 op 1 begeleiding jeugdzorg
 • Activiteiten bedenken en begeleiden
 • Werken aan doelen uit het behandelplan
 • Werktijden zijn van 08:30 tot 14:00 of 17:00 uur

Wie ben jij?

 • Ervaren begeleider in de GHZ, GGZ of jeugdzorg
 • Je hebt een afgerond zorgdiploma
 • >2 jaar werkervaring na het behalen van je diploma
 • Je kunt goed samenwerken in een team
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je bent ervaren in het omgaan met verbale en fysieke agressie

Wat biedt de opdrachtgever?

 • Aantrekkelijk uurtarief;
 • Een gezonde werkomgeving;
 • Een informele werkomgeving waar veiligheid voorop staat;
 • Betrokken collega's en manager.

Wie zijn wij?

Tactvol zorg is actief als bemiddelingsbureau zorg Nederland. We bieden zowel zzp opdrachten als uitzendwerk. Er is voor iedereen wel wat: werken met moeilijk verstaanbaar gedrag, ADL zorg, agressief gedrag, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, GGZ of ouderenzorg zijn voorbeelden. Als uitzendkracht zorg werk je met de doelgroep waarin jouw kwaliteiten het beste tot uiting komen. Ben jij een echte allrounder of juist een gespecialiseerd verpleegkundige of begeleider specifieke doelgroepen? Dit wordt allemaal besproken in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Eerlijke tarieven zzp, salariëring uitzendwerk conform cao GGZ

Ben jij toe aan deze nieuwe uitdaging?

Neem contact op met onze recruiters via 036 848 6331 voor eventuele vragen of stuur direct jouw CV naar vacature@tactvolzorg.nl onder vermelding van de vacaturetitel.

Sociotherapeut HBO TBS kliniek | Limburg

ZZP periode opdracht, tarieven zijn btw-vrij en in overleg.

Bekijk vacature

Vacature hbo verpleegkundige of ggz-agoog tbs-afdeling

Locatie: Limburg | Periode opdracht voor Zzp'ers | 24 tot 36 uur per week | Duur: vanaf 6 maanden | Tarief: in overleg

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het behandelend team in de tbs kliniek. Je kunt flexibel invallen op meerdere afdelingen, maar ook worden ingezet op een vaste afdeling. De kliniek biedt behandeling voor ongeveer 150 patiënten verspreid over 13 afdelingen. Iedere patiënt krijgt een op maat gemaakt traject voor zorg en behandeling. Je werkt met mannen met een psychische kwetsbaarheid, lichtverstandelijke beperking of persoonlijkheidsproblematiek.

 • Begeleiding van tbs-patiënten met psychiatrische aandoening;
 • Samen met het team zorgen voor een optimaal behandelklimaat op de afdeling;
 • In overleg met het team en behandelaren de behandelplannen opstellen;
 • Veiligheid waarborgen op de afdeling;
 • Groepsdynamiek observeren;
 • Rapporteren over voortgang;
 • Adviseren over voortgang behandeling.

Wie ben jij?

 • Ervaren begeleider in de GGZ, forensische psychiatrie, gehandicaptenzorg of jeugdzorg;
 • Je werkt graag in teamverband in een 24 uurs rooster met vroege, late en nachtdiensten;
 • Je beschikt over een geldig BHV of bent bereid deze te behalen;
 • Je werkt resultaatgericht;
 • Je bent geschoold en ervaren in het omgaan met verbale en fysieke agressie.

Wie zijn wij?

Tactvol zorg is actief als bemiddelingsbureau zorg Nederland. We bieden zowel zzp opdrachten als uitzendwerk. Er is voor iedereen wel wat: werken met moeilijk verstaanbaar gedrag, ADL zorg, agressief gedrag, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, GGZ of ouderenzorg zijn voorbeelden. Als uitzendkracht zorg werk je met de doelgroep waarin jouw kwaliteiten het beste tot uiting komen. Ben jij een echte allrounder of juist een gespecialiseerd verpleegkundige of begeleider specifieke doelgroepen? Dit wordt allemaal besproken in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Eerlijke tarieven zzp, salariëring uitzendwerk conform cao GGZ

Wat biedt de opdrachtgever?

 • Aantrekkelijk uurtarief;
 • Mogelijkheden voor interne scholing;
 • Agressietraining gericht op de methodiek die wordt gehanteerd bij de organisatie;
 • Een gezonde werkomgeving;
 • Een informele werkomgeving waar veiligheid voorop staat;
 • Betrokken collega's en manager.

Ben jij toe aan deze nieuwe uitdaging? 

Neem contact op met onze planning via 036 848 6331 optie 1, planning voor eventuele vragen of stuur direct jouw CV naar vacature@tactvolzorg.nl onder vermelding van de vacaturetitel.

Verpleegkundige verschillende doelgroepen | Landelijk

ZZP opdracht, plannen op basis van beschikbaarheid. Tarieven zijn btw-vrij en in overleg.

Bekijk vacature

Vacature verpleegkundige ZZP landelijk

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige heb je een coördinerende rol in de zorg voor de patiënt. Door jouw brede ervaring ben je gemakkelijk inzetbaar op afdelingen met een wisselende zorgvraag. Je draagt zelfstandig zorg voor je patiënten en vervult een signalerende rol richting artsen en behandelaren. Je volgt de persoonlijke zorgplannen en draagt bij aan continuering en verbetering van de zorg. Je houdt van een afwisselende en uitdagende werkplek waarin jij kunt bieden wat voor jou waardevol is: goede zorg met persoonlijke aandacht.

Wat breng je mee?

✓ Diploma verpleegkunde;

✓ Registratie wet BIG;

✓ Tactvolle aanpak;

Wat bieden wij?

✓ Marktconforme tarieven;

✓ Flexibele planning;

✓ Persoonlijke aandacht;

✓ Advies, Training & Coaching;

✓ Die leuke opdracht die je zoekt!

Verzorgende IG verschillende doelgroepen | Landelijk

ZZP opdracht, plannen op basis van beschikbaarheid. Tarieven zijn btw-vrij en in overleg.

Bekijk vacature

Vacature verzorgende IG ZZP

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG ben je nauw betrokken bij de dagelijkse zorg voor de patiënt en voer je bepaalde verpleegtechnische handelingen uit. Zo kan het voorkomen dat je injecties geeft of een stoma verzorgt. Je bent breed inzetbaar op verschillende afdelingen doordat je kunt schakelen tussen wisselende zorgvragen.

Samen met het verantwoordelijke team zorg je ervoor dat de patiënt de zorg krijgt die hij/zij nodig heeft. Je houdt van een afwisselende en uitdagende werkplek waarin jij kunt bieden wat voor jou waardevol is: goede zorg met persoonlijke aandacht.

Wat breng je mee?

✓ Diploma verzorgende IG;

✓ Registraties voorbehouden handelingen;

✓ Tactvolle aanpak;

Wat bieden wij?

✓ Marktconforme tarieven;

✓ Flexibele planning;

✓ Persoonlijke aandacht;

✓ Advies, Training & Coaching;

✓ Die leuke opdracht die je zoekt!

ZZP opdrachten & uitzendwerk

Tactvol zorg is actief als uitzendbureau zorg Nederland. We bieden zowel zzp opdrachten als uitzendwerk. Er is voor iedereen wel wat: werken met moeilijk verstaanbaar gedrag, ADL zorg, agressief gedrag, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, GGZ of ouderenzorg zijn voorbeelden. Als uitzendkracht zorg werk je met de doelgroep waarin jouw kwaliteiten het beste tot uiting komen. Ben jij een echte allrounder of juist een gespecialiseerd verpleegkundige of begeleider specifieke doelgroepen? Dit wordt allemaal besproken in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Eerlijke tarieven zzp, salariëring uitzendwerk conform cao gehandicaptenzorg, cao GGZ

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Martine of Kevin via 036 848 6331.

Helpende plus verschillende doelgroepen | Landelijk

ZZP opdracht, plannen op basis van beschikbaarheid. Tarieven zijn btw-vrij en in overleg.

Bekijk vacature

Vacature helpende plus ZZP, Landelijk

Wat ga je doen?

Als helpende (+) vervul je een belangrijke ondersteunende rol in de dagelijkse zorg voor de patiënten. Tijdens je ondersteuning maak je graag persoonlijk contact. Je stelt de patiënt op natuurlijke wijze op zijn/haar gemak; je bent het vriendelijke gezicht gedurende de dag. Je steekt graag je handen uit je mouwen en bent breed inzetbaar op verschillende afdelingen doordat je kunt schakelen tussen wisselende zorgvragen.

Samen met het verantwoordelijke team zorg je ervoor dat de patiënt de zorg krijgt die hij/zij nodig heeft. Je houdt van een afwisselende en uitdagende werkplek waarin jij kunt bieden wat voor jou waardevol is: goede zorg met persoonlijke aandacht.

Wat breng je mee?

✓ Diploma Helpende (+);

✓ Certificaat medicatie toedienen;

✓ Tactvolle aanpak;

Wat bieden wij?

✓ Marktconforme tarieven;

✓ Flexibele planning;

✓ Persoonlijke aandacht;

✓ Advies, Training & Coaching;

✓ Die leuke opdracht die je zoekt!

ZZP opdrachten & uitzendwerk

Tactvol zorg is actief als uitzendbureau zorg Nederland. We bieden zowel zzp opdrachten als uitzendwerk. Er is voor iedereen wel wat: werken met moeilijk verstaanbaar gedrag, ADL zorg, agressief gedrag, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, GGZ of ouderenzorg zijn voorbeelden. Als uitzendkracht zorg werk je met de doelgroep waarin jouw kwaliteiten het beste tot uiting komen. Ben jij een echte allrounder of juist een gespecialiseerd verpleegkundige of begeleider specifieke doelgroepen? Dit wordt allemaal besproken in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Eerlijke tarieven zzp, salariëring uitzendwerk conform cao gehandicaptenzorg

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Martine of Kevin via 036 848 6331.

Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen | Landelijk

ZZP opdracht, plannen op basis van beschikbaarheid. Tarieven zijn btw-vrij en in overleg.

Bekijk vacature

Vacature persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen ZZP

Landelijk

Wat ga je doen?

Als (persoonlijk) begeleider ben jij op de hoogte van de ins en outs rondom de verschillende beperkingen die je tegenkomt in je werk. Zo weet je welk effect jouw handelen heeft op het gedrag van je cliënten en ben je expert in het aanbrengen van balans tussen afstand en nabijheid. Met een gezond verstand en een flinke dosis lef ben jij een ster in agressie- en conflicthantering en ben je in staat om grenzen te stellen en deze te bewaken.

Jouw begeleidingsstijl is motiverend, stimulerend en maakt van iedere beperking een kracht. Begeleiden met je handen op je rug klinkt jou bekend. Je bent in staat om jezelf kwetsbaar op te stellen en gericht te zoeken naar feedback op jouw eigen handelen.

Wat breng je mee?

✓ Diploma begeleider minimaal niveau 3;

✓ Bij voorkeur: certificaat medicatie toedienen;

✓ Tactvolle aanpak;

Wat bieden wij?

✓ Marktconforme tarieven;

✓ Flexibele planning;

✓ Persoonlijke aandacht;

✓ Advies, Training & Coaching;

✓ Die leuke opdracht die je zoekt!

ZZP opdrachten & uitzendwerk

Tactvol zorg is actief als uitzendbureau zorg Haarlem. We bieden zowel zzp opdrachten als uitzendwerk. Er is voor iedereen wel wat: werken met moeilijk verstaanbaar gedrag, ADL zorg, agressief gedrag, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, GGZ of ouderenzorg zijn voorbeelden. Als uitzendkracht zorg werk je met de doelgroep waarin jouw kwaliteiten het beste tot uiting komen. Ben jij een echte allrounder of juist een gespecialiseerd verpleegkundige of begeleider specifieke doelgroepen? Dit wordt allemaal besproken in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Eerlijke tarieven zzp, salariëring uitzendwerk conform cao gehandicaptenzorg

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Martine of Kevin via 036 848 6331.

Verpleegkundige TBS Kliniek | Limburg

ZZP periode opdracht, tarieven zijn btw-vrij en in overleg.

Bekijk vacature

Vacature sociotherapeut verpleegkundige niv. 4 tbs-afdeling

Locatie: Limburg | Periode opdracht voor Zzp'ers | 24 tot 36 uur per week | Duur: vanaf 6 maanden | Tarief: in overleg

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het behandelend team in de tbs kliniek. Je kunt flexibel invallen op meerdere afdelingen, maar ook worden ingezet op een vaste afdeling. De kliniek biedt behandeling voor ongeveer 150 patiënten verspreid over 13 afdelingen. Iedere patiënt krijgt een op maat gemaakt traject voor zorg en behandeling. Je werkt met mannen met een psychische kwetsbaarheid, lichtverstandelijke beperking of persoonlijkheidsproblematiek.

 • Begeleiding van tbs-patiënten met psychiatrische aandoening;
 • Samen met het team zorgen voor een optimaal behandelklimaat op de afdeling;
 • In overleg met het team en behandelaren de behandelplannen opstellen;
 • Veiligheid waarborgen op de afdeling;
 • Groepsdynamiek observeren;
 • Rapporteren over voortgang;
 • Adviseren over voortgang behandeling.

Wie ben jij?

 • Ervaren begeleider in de GGZ, forensische psychiatrie, gehandicaptenzorg of jeugdzorg;
 • Je werkt graag in teamverband in een 24 uurs rooster met vroege, late en nachtdiensten;
 • Je beschikt over een geldig BHV of bent bereid deze te behalen;
 • Je werkt resultaatgericht;
 • Je bent geschoold en ervaren in het omgaan met verbale en fysieke agressie.

Wie zijn wij?

Tactvol zorg is actief als bemiddelingsbureau zorg Nederland. We bieden zowel zzp opdrachten als uitzendwerk. Er is voor iedereen wel wat: werken met moeilijk verstaanbaar gedrag, ADL zorg, agressief gedrag, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, GGZ of ouderenzorg zijn voorbeelden. Als uitzendkracht zorg werk je met de doelgroep waarin jouw kwaliteiten het beste tot uiting komen. Ben jij een echte allrounder of juist een gespecialiseerd verpleegkundige of begeleider specifieke doelgroepen? Dit wordt allemaal besproken in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Eerlijke tarieven zzp, salariëring uitzendwerk conform cao GGZ

Wat biedt de opdrachtgever?

 • Aantrekkelijk uurtarief;
 • Mogelijkheden voor interne scholing;
 • Agressietraining gericht op de methodiek die wordt gehanteerd bij de organisatie;
 • Een gezonde werkomgeving;
 • Een informele werkomgeving waar veiligheid voorop staat;
 • Betrokken collega's en manager.

Ben jij toe aan deze nieuwe uitdaging? 

Neem contact op met onze planning via 036 848 6331 optie 1, planning voor eventuele vragen of stuur direct jouw CV naar vacature@tactvolzorg.nl onder vermelding van de vacaturetitel.

Onze inschrijfprocedure

Stuur je CV op

Stuur je CV naar vacature@tactvolzorg.nl

Telefonische intake

Wij maken graag telefonisch kennis met jou. Klikt het? 
Dan meeten wij elkaar.

Kennismakings-
gesprek

Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent en hoe wij kunnen samenwerken.

Aanleveren documenten

Wij ontvangen graag je gegevens volgens onze checklist.

Aan de slag!

Welkom in ons team!