Zorgorganisaties

tactvol zorg is een bemiddelingsbureau met jaren ervaring in de zorg- en welzijnssector. Hierdoor weten wij als geen ander wat er speelt in de zorg en op de werkvloer.

Waarom tactvol zorg

Tactvol zorg is de betrouwbare en flexibele partner in extra inzet van zorgmedewerkers. Onze persoonlijke werkervaring in de zorg stelt ons in staat om zo optimaal mogelijk mee te denken in jullie wensen. Wij onderscheiden ons door middel van aandacht, bereikbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit.

Aandacht
Door oprechte aandacht voor zorgorganisatie, medewerker en cliënt proberen wij de wensen zo goed mogelijk te begrijpen, om de beste match te creëren en daarmee een fijne samenwerking. Aandacht voor iedereen!

Bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor onze opdrachtgevers klaar. Jullie kunnen ons dag en nacht bellen. Dus schroom niet!

Flexibel
Door korte lijnen met onze medewerkers, zijn we op de hoogte van hun beschikbaarheid. Hierdoor kunnen we snel schakelen en flexibel voorzien in jullie behoeften.  

Kwaliteit
Door met aandacht te luisteren naar wat jullie nodig hebben, kunnen we op persoonlijke wijze hierop inspelen. Wij geloven in de kracht van samenwerken in een open cultuur waarin we transparant naar elkaar kunnen zijn. Dat stelt ons in staat om goede zorg te leveren.

Met ons houden niet alleen jullie, maar ook de cliënten en vaste medewerkers een positieve ervaring over aan onze dienstverlening. Samen met onze zorgmedewerkers creëren wij in uiteenlopende situaties de meest aangename oplossing. Door effectieve interne processen plannen wij medewerkers in hoog tempo in op openstaande diensten. Aansluiten op ons betrouwbare plansysteem is één van de mogelijkheden voor jullie als opdrachtgever.

Dit alles tegen een marktconforme prijs waar wij samen uitkomen.

Losse diensten

De diensten die bij ons worden aangeboden, plaatsen we in ons online plansysteem. Hierdoor bieden wij in enkele seconden de dienst aan bij al onze medewerkers en zijn ook ad hoc diensten in hoog tempo te vullen. Nadat er zich kandidaten hebben aangemeld, selecteren wij de medewerker die het beste bij het aangevraagde profiel past. Hierbij houden we rekening met jullie voorkeuren en met specifieke dienstvereisten zoals de bevoegdheid om medicatie te verstrekken, BHV, EHBO etc.

Detachering

Wanneer jullie een medewerker nodig hebben voor een vaste langere periode, bespreken we de specifieke wensen voor deze opdracht. Vervolgens gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat en plannen we een kennismakingsgesprek in met de kandidaat. Als er sprake is van een wederzijdse klik, zetten we in samenspraak met alle partijen de gemaakte afspraken op papier.

Wij zijn er voor jou

Tactvol zorg is de betrouwbare en flexibele partner in extra inzet van zorgmedewerkers. Onze persoonlijke werkervaring in de zorg stelt ons in staat om zo optimaal mogelijk mee te denken in jullie wensen. Wij onderscheiden ons door middel van aandacht, bereikbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. Hieronder een hele kleine greep uit onze zorgtoppers.

Ritchie Theunissen

Begeleider

Sally de la Mata

Begeleider

Safouane Asoud

Verpleegkundige

Romy Hijnen

Begeleider

Marlon Veeris

Begeleider

Furgell Pansa

Begeleider