Zorgmedewerkers

Tactvol zorg is een bemiddelingsbureau met jaren ervaring in de zorg- en welzijnssector. Hierdoor weten wij als geen ander wat er speelt in de zorg en op de werkvloer.

Waarom tactvol zorg?

Wij geloven in de kracht van samenwerken, een samenwerking die goed voelt. Bij ons ben je geen nummer. Wij nemen de tijd voor je, denken met je mee en zijn benaderbaar. Wij hebben een open cultuur, waarin we graag van elkaar leren.

Alles wat je aandacht geeft, groeit! Door oprecht aandacht aan jou te besteden, groei jij. Daardoor sta jij in je kracht. Dit komt ten goede aan de zorg voor de cliënt. Cliënt tevreden, jij tevreden, opdrachtgever tevreden en zo zijn wij allemaal tevreden!

Heb jij ervaring in- en hart voor de zorg? Beschik jij over de mindset om iedere opdracht op tactvolle wijze tot een succes te maken? Zoek jij naar een samenwerking met een partner die weet wat er bij jou speelt, waar jouw hart sneller van gaat kloppen en die jou ondersteunt om te groeien in je vak?

Samen tactvol zorg!

Losse diensten

De diensten die bij ons worden aangeboden, plaatsen we in ons online plansysteem. Hierdoor heb jij altijd een actueel overzicht van openstaande diensten waar je je voor kunt aanmelden. Dit betreffen zowel ad hoc diensten als losse diensten die verder vooruit worden gepland.

Detacheringen

Wanneer een opdrachtgever bij ons een detacheringsaanvraag doet, bespreken we de specifieke wensen voor deze opdracht. Vervolgens gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat en plannen we een kennismakingsgesprek tussen jou en mogelijk jouw toekomstige opdrachtgever. Als er sprake is van een wederzijdse klik kan je voor een vooraf afgestemde vaste periode aan de slag!

Bekijk vacatures